And She Was…

Amor i respecte. Feia anys que no sabia què és. Molts anys. Potser uns 11, perquè d’ençà que la història amb l’Amaya es va acabar el cert és que no m’havia tornat a sentir estimada. Sí durant un període curt, els mesos en què la Begoña i jo ens tiràvem els trastos. I més que estimada em sentia admirada i desitjada. Però no estimada.

D’ençà de la Begoña (inclosa) totes les meves relacions o intents de relació només han estat un Hate On Me: “If I could give you the world/ On a silver platter/ Would it even matter?/ You’d still be mad at me/ If I could find in all this/ A dozen roses/ Which I would give to you/ You’d still be miserable…”.

I amb la Pilar és tot el contrari. Li vaig demanar silenci i ho ha respectat. No m’ha dit que era una egoista (com d’altres) o que no li donava la meva amistat perquè no em puc sortir amb la meva. La diferència amb ella és que això és temporal. Són unes breus “vacances” fins que aconsegueixi portar això d’una altra manera o fins que ella s’alliberi de les seves mogudes i em doni l’oportunitat que buscava en mi el dia que va engegar tot això.

Encara que de vegades sento el dolor de la por, la d’equivocar-me, sé que la seva influència treu el millor de mi. El millor del millor del millor del millor de mi, el carisma que algun dia vaig perdre o oblidar en algun calaix d’una empresa de telemàrqueting.

I sé que jo també sóc una bona influència per ella i que m’estima encara que en aquests moments no sigui jo l’objecte del seu desig ni ocupi cap lloc en els seus somnis. Però sí l’ocupo en el seu cor i en el seu cap. No tant com ella en el meu, però és un vincle que no es trencarà perquè jo desaparegui una temporada. Almenys no és el que hauria de passar.

Per tant, Ella és La Persona o el model de Persona amb qui vull estar. De vegades no saps el que busques fins que ho trobes, o -com en aquest cas- fins que et troba a tu. Portem tres setmanes de silenci… però no hi ha hagut silenci total. Ens vam deixar cosetes a la Drop Box i, enfí, jo li vaig dir que m’agradava que me les deixés però que m’agradaria que pensés per què ho feia i si a mi m’ajudava i m’aportava alguna cosa… Suposo que això ha de ser dur de sentir, però és que de cop i volta se li acut passar-me dos capítols d’una nova sèrie de lesbis. I a sobre els fica en una carpeta que titula “nueva serie de lesbis marranas”.

De debò creu que això em distreurà de la meva fixació per ella (i pels seus mugrons, tot s’ha de dir: que no sóc tan platònica com sembla).

Tant de bo tot surti bé. Continuo amb les meves curses, que és una de les coses que més m’ajuda a conservar l’equilibri… Perquè no porto aquest silenci tan bé com sembla: la por de la pèrdua sempre hi és present, com si jugués amb foc. I no és el cas. No l’és però els moments de vertigen i buidor hi són i probablement hi continuaran essent durant un temps.

Però almenys he aconseguit començar a fer plans. Plans per tornar a sorprendre-la. M’encanta tornarla una mica boja, en el bon sentit. Tot i que aquestes coses no se sap mai com sortiran.

En tot cas, no ens hem barallat i no ens hem “deixat de parlar” perquè no tinguéssim res a dir-nos, sinó tot el contrari. I això sempre és un punt a favor.

Per cert, la Laura m’ha fet una sol·licitud de follower al Twitter.

Si tinc els tuits tancats és per alguna cosa. I si fa mesos que no estem en contacte també és per alguna raó: no hi ha lloc per a relacions tòxiques ni històries desestabilitzants, ja prou en tinc amb la toxicitat laboral (en l’inici de la fi, en aquests moments) com per permetre que la meva vida s’intoxiqui encara més.

No vull més Laures, ni més Begoñas ni més x ties (n’hi ha hagut més, però no les citaré per no cansar-me) per a les quals el seu melic és tot el seu món.

I sí vull moltes Pilars!

Tot i que amb una ja em conformo.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: